Två avklarade, två kvar!

Utemässan i Lycksele, Knivveckan i Ludvika, Knivexpo med Kniv-SM i Norrköping och dessutom gjorde knivdagarna i Söderhamn comeback i april – så knivintresserade har hela fyra arrangemang att se fram mot under 2018! 28–29 april arrangerades Knivdagarna i Söderhamn av Söderhamns knivgille. Som vanligt höll man till i kulturhuset Kvarnen, tävling och utställare på programmet. Sista helgen i maj var det dags för utemässan i Lycksele som i år flyttade till travbanan för att kunna erbjuda ett större utbud. Vecka 28, 11–14 juli, är det läge att åka till Ludvika och Knivveckan som arrangeras för 31:a gången på Hammarbacken strax utanför stan. Kniv-SM avgörs även 2018 i Norrköping under Knivexpo i Himmelstalundsområdet. Det blir andra året som Knivexpo arrangeras och arrangören Daniel Widlund utlovar ett än bättre program än 2017 med flera nyheter. Helgen 10–12 augusti ska du boka in för att inte missa det!

Läs mer om de olika arrangemangen i senaste och kommande nummer av Knivmakaren.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.